Medlemsavgift och andra avgifter

Medlemsavgift 2017 och spelaravgift:

Medlemsavgiften är 100:- för alla, sedan tillkommer spelaravgift enligt följande:
Ungdomar till det år man fyller -15 400:- (totalt 500kr)
Juniorer från det år man fyller 16 till det år man fyller 19 500:- (totalt 600kr)
Seniorer från det år man fyller 20 och uppåt  900:- (totalt 1000kr)

I spelaravgiften igår licensen (inklusive en försäkring), den måste alla som spelar baseboll eller softboll ha enligt förbundets regler.

Nya spelare kan vara med och träna fem gånger utan att betala avgifter. Dessa måste dock vara betalda innan deltagande i organiserade matcher, cuper eller träningsläger.

Deltagaravgift ungdomsturneringar:

Deltagande i arrangerad ungdomsturnering med resa och ev boende kostar 200:- per spelare

Alla avgifter betalas in på Plusgiro 988599-7 eller Swish 1235934963

Uppdaterad: 10 JUN 2018 06:03 Skribent: Susanne Vejkdal-Thorsberg

Gefle Baseboll och Softboll Club har anslutit sig till Sponsorhuset, det innebär att DU kan stödja klubben när du handlar på internet.
Det är drygt 600 butiker anslutna till sponsorhuset, både du och föreningen tjänar på att handla genom Sponsorhuset.

Hertz biluthyrning

Postadress: