Om Gefles logo

Gefle Baseboll och Softboll Clubs logo har hämtat sin inspiration från den eldfängda julbocken i Gävle.

Gävlebocken

Logon har designats och tecknats av Philippe Longchamps från Kanada som då spelade i Rättvik. Gefle började använda den år 2007.

Det var sedan extra uppmuntrande för Gefle BSC att även Gävle Kommun måste ha blivit inspirerade av temat när man 2013 lanserade sitt nya platsvarumärke:

Logo Gävle Kommun Komprimerad logo

Sedan har en spännande fråga väckts av vår amerikanske tränare 2011, Tom Huckleberry Nolan: Skall Gefle BSC och Gävle Kommun med våra bockar bli de som löser knuten för proffsbasebollaget Chicago Cubs som dignar under en förbannelse Curse of the Billy Goat? Denna förbannelse som sedan 1945 enligt sägen har hindrat Cubs från att kvalificera sig till World Series.

Bockvakter

Tom som tränade Gefle 2011 är starkt engagerad i projektet att bryta förbannelsen och naturligtvis är vi i Gefle BSC med och stöttar i processen genom att hedra vår egen bock i Gävle.

... resten av jobbet får dock Cubs göra själva !!

Uppdaterad: 07 JUN 2016 20:11 Skribent: Olof Agner

Gefle Baseboll och Softboll Club har anslutit sig till Sponsorhuset, det innebär att DU kan stödja klubben när du handlar på internet.
Det är drygt 600 butiker anslutna till sponsorhuset, både du och föreningen tjänar på att handla genom Sponsorhuset.

Hertz biluthyrning

Postadress: